Witaj w Spiżarni pełnej inspiracji

Jesień, nawet taka deszczowa, wciąż może być pełna kolorów. Dodaj do herbaty syrop z rokitnika, osłódź wieczór miodem z polskich pasiek. Sprawdź, jak smakują skarby jesiennych lasów - podgrzybki marynowane! A może masz własny pomysł jak wykorzystać jesienne rarytasy naszej Spiżarni?

Tradycja pasterska pod Tatrami ma już setki lat. Wraz z nią, Górale od pokoleń specjalizują się w produkcji regionalnych, oryginalnych w smaku serów z prostym składem.

Sprawdź produkty

Naturalny skład, 

niepowtarzalny smak

Jesień to pora na pyszne, gorące napoje. Zobacz co przygotowaliśmy na urozmaicenie długich wieczorów! Poczuj niezwykłe połączenie cytryny, imbiru i laski cynamonowej. Świetnie sprawdzi się jako naturalny dodatek do jesiennej herbaty.

Zobacz nasze nowości

NOWOŚĆ

Kulki serowe wędzone

Łączą w sobie delikatny serowy smak z intensywnym dymnym aromatem. Mimo procesu wędzenia, zachowują swoją kremową konsystencję.

NOWOŚĆ

Ser górski śniadaniowy z chili

Połączenie tradycyjnego smaku sera podpuszczkowego z nutą nonszalancji - dodatkiem chili. Posmak przyprawy jest wyraźnie wyczuwalny.

NOWOŚĆ

Ser z czosnkiem niedźwiedzim

Dodatek czosnku niedźwiedziego, który jest dziko rosnącą rośliną o łagodnym, czosnkowym aromacie, nadaje serowi unikalny smak i aromat.

Zobacz inne rarytasy z Podhala