Czarny tydzień!Czarny tydzień!

Grzanki

grzanki crostini panealba
6 punktów
6,99 zł
100 g
grzanki crostini panealba
7 punktów
7,49 zł
100 g
Mulino Bianco Integrali
12 punktów
12,79 zł
315 g
Włoskie grzanki oblane czekoladą - Mulino Bianco
12 punktów
12,39 zł
110 g
Włoskie grzanki z kawałkami suszonych owoców - Mulino Bianco
11 punktów
11,39 zł
90 g
Włoskie suchary pełnoziarniste Granetti Integrali - Mulino Bianco
15 punktów
15,19 zł
280 g
Tylko naturalne składniki
Tylko naturalne składniki
Mulino Bianco Granetti Classici
12 punktów
12,89 zł
280 g
Tylko naturalne składniki
Tylko naturalne składniki
Włoskie grzanki do sałatek z bazylia i pomidorami - Panealba
7 punktów
7,59 zł
Produkt niedostępny
Włoskie sucharki ze słodem jęczmiennym - Mulino Bianco
17 punktów
17,09 zł
Produkt niedostępny
Włoskie karbowane sucharki - Mulino Bianco
11 punktów
11,79 zł
Produkt niedostępny
Włoskie grzanki wielozbożowe - Mulino Bianco
13 punktów
13,09 zł
Produkt niedostępny
Włoskie grzanki  z mąki pełnoziarnistej - Delverde
12 punktów
12,59 zł
Produkt niedostępny
Mini tosty - Pasquier 80 g
5 punktów
5,79 zł
Produkt niedostępny
Sucharki pełnoziarniste - Mulino Bianco 630 g
21 punktów
21,89 zł
Produkt niedostępny
Grzanki Crostini Dorati - San Carlo
5 punktów
5,79 zł
Produkt niedostępny
Crostino Dorato Croccante, Sansepolcro Factory - włoskie pieczywo do grzanek
11 punktów
11,79 zł
Produkt niedostępny

Uniwersalny dodatek do wielu dań

Chrupiące, pachnące i sycące - grzanki, mimo swej pozornej trywialności, są niesamowicie wdzięcznym produktem, który powinien znaleźć się w każdej kuchni. Kruche kawałki opieczonego pieczywa potrafią czynić cuda i nawet same smakują wyśmienicie, zwłaszcza, gdy wzbogacimy je o ulubione, aromatyczne zioło lub czosnek. Nadają naszym posiłkom różnorodności i tak pożądanego w kuchni kontrastu wobec konsystencji potrawy, którą nimi wzbogacimy.

Prosty dodatek, pełnia smaku

Różnego rodzaju chleby i bułki są podstawą żywienia praktycznie na całym świecie. To tradycyjne połączenie mąki, drożdży i wody z odrobiną soli, cukru czy oleju możemy urozmaicać naszymi ulubionymi dodatkami. Na drugi lub trzeci dzień zamiast pieczywo wyrzucać, można przyrządzić z niego pyszne grzane tościki i zjeść na swój ulubiony sposób. Jeśli nie masz czasu lub najzwyczajniej w świecie ochoty na przyrządzanie ich samemu, w naszym sklepie online Schronisko Bukowina znajdziesz pyszne i idealne do chrupania grzanki, które z łatwością dodasz zarówno do porannej sałatki, jak i rozgrzewającego kremu z dyni czy serwowanej na spotkaniu towarzyskim pasty. Sekret ponownie opieczonego pieczywa tkwi w tej właśnie prostocie, która pozwala na stosowanie ich według własnych upodobań i bez ograniczeń.

Z naszego produktu będziesz zawsze zadowolony

Najchętniej wybierane przez klientów są grzanki pszenne. Chcąc zaoferować Państwu różnorodne smaki, w naszej opartej na włoskich wypiekach ofercie znajdą Państwo zarówno te o prostym składzie, jak i takie oparte o mąkę pełnoziarnistą czy ciekawe dodatki, jak grzanki czosnkowe czy grzanki ziołowe. Ogromną ich zaletą jest to, że mają długą datę przydatności do spożycia i mogą stać w temperaturze pokojowej. Zadbaj tylko o to, by nie miały dostępu do nadmiaru wilgoci. Wybierając produkty w sklepie internetowym Schronisko Bukowina, masz gwarancję nie tylko konkurencyjnej ceny, ale przede wszystkim najwyższej jakości.

Do czego pasują grzanki?

Jednym z najczęściej stosowanych połączeń jest dodanie tych mniejszych do zupy kremowej, np. z batatów lub pomidorów. Małe, kruche kwadraciki świetnie odnajdą się też jako chrupiący składnik sałatki, te nieco większe posmarowane ulubioną pastą, a nawet czekoladą. Zacznij testować różne propozycje już dziś, a będziesz zaskoczony, jak wiele nowych doznań można wyczarować dzięki temu prostemu składnikowi.

Czy można z grzanek zrobić zapiekanki?

Idealne do zapiekania są nasze pszenne Granetti Mulino Bianco. Wypróbuj je lekko podpieczone ze świeżą mozzarellą, pomidorami i bazylią, a nie będziesz chciał jadać na śniadanie nic innego.

Z czym podawać grzanki?

Te o większych rozmiarach mogą być z powodzeniem używane jako podstawa przekąsek na przyjęciu. Posmaruj je serkiem, dołóż do tego łososia, oliwki lub kapary i voila! Koniecznie wypróbuj też połączenie z hummusem i odrobiną papryki.

Czy grzanki można jeść na słodko?

Wielbiciele słodkości muszą posmakować naszych pełnoziarnistych włoskich grzanek Fette Biscottate Integrali posmarowanych miodem, czekoladowym kremem lub konfiturą. Będziecie zachwyceni!