Włoska Nduja Piccante do pizzy - San Vicenzo

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
380 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
description

Opis

Nduja Piccante - 100 procent włoska. Produkt dla osób, które wiedzą co kupują. We Włoszech to przede wszystkim dodatek do pizzy diabolo. 

Co to jest Nduja Piccante? To drobno zmielona, dojrzewająca, smarowna włoska wędlina. Produkuje się ją z najwyższej jakości mięsa wieprzowego z dodatkiem podgardla, które zawiera tłuszcz. Do masy dodaje się jeszcze koniecznie ostrą paprykę i przyprawy, a całość umieszcza w naturalnym jelicie. 

Nduja Piccante, którą sprzedajemy to produkt włoskiej marki San Viecenzo. Rarytas dodaje się do pizzy, ale doskonale smakuje również na grzance, jako składnik sosu do makaronu czy część zapiekanki. Można nią nadziać również np. makaron Caneloni, albo lekko podsmażyć razem z cebulą i dodać jajka. 

300 gramów to wbrew pozorom bardzo duża porcja. Nduja Piccante jest bowiem bardzo intensywna w smaku, więc używa się jej mało. Jeżeli nie zjecie jej w ciągu kilku dni, to proponujemy podzielić ją np. na trzy części i każdą z nich osobno zamrozić. 

Produkt ma gramaturę 300 gramów z drobną tolerancją +/- 5 procent. Produkowany jest bowiem ręcznie, więc każda sztuka ma odrobinę inną wagę.  Nduja Piccante zapakowana jest próżniowo, co zapewnia bezpieczny transport. W okresie wyższych temperatur, czyli wiosną i latem wysyłamy ją razem z wkładem chłodzącym. 

 

 

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: San Vicenzo
SKU: P2316730003746
Składniki: Mięso wieprzowe, ostra papryka kalabryjska (2,8%), sól, aromaty, dekstroza, sacharoza, przyprawy, aromat dymu wędzarniczego; przeciwutleniacz: E300; Konserwanty:E250, E252.
Gramatura: 380 g
Data ważności: nie mniej niż miesiąc
Tylko naturalne składniki: Nie
Zagęszczacze i konserwanty: Tak
Opakowanie: opakowanie próżniowe
Sposób przechowywania: temperatura do 5 st. C.
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura do 5 st. C.
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Tak
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 586 kcal
Tłuszcz: 58 g
W tym tłuszcze nasycone: 22 g
Węglowodany: 2,5 g
W tym cukry: 0,9 g
Białko: 12 g
Sól: 2 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska Nduja Piccante do pizzy - San Vicenzo Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Panzerotti - przepis na znakomite włoskie pierogi
    Panzerotti - przepis na znakomite włoskie pierogi

    Pierogi kojarzą się głównie z tradycyjną polską kuchnią, jednak przysmak ten występuje także w rozmaitych wersjach w różnych zakątkach świata. I tak możemy wymienić indyjskie samosy, gruzińskie chinkali, czy litewskie kołduny, ale także włoskie panzerotti. I to o nich dzisiaj będzie mowa. Czym wyróżniają się pierożki z Italii? W artykule znajdziecie odpowiedź na to pytanie oraz poznacie kilka sprawdzonych przepisów na ten rarytas.

    Czytaj więcej

Potrzebujesz więcej?

Zapytaj o ofertę hurtową

Potrzebujesz więcej?

Zapytaj o ofertę hurtową