Włoska Nduja Piccante do pizzy - San Vicenzo

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Wybierz metodę dostawy INPOST Paczkomaty 24/7 - Paczka w Weekend, a Twoje zamówienie zostanie dostarczone w sobotę.

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
380 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
description

Opis

Nduja Piccante San Vincenzo

Nduja Piccante to włoska, dojrzewająca i smarowna wędlina przygotowana z mięsa wieprzowego, podgardla oraz ostrych papryczek. Ma intensywny smak i miękką konsystencję, dzięki czemu świetnie sprawdza się jako dodatek do wielu potraw. Produkt jest ręcznie wytwarzany i pakowany próżniowo, co zapewnia mu świeżość i bezpieczeństwo transportu.

Z czym podać?

Najczęściej używana jako składnik pizzy typu diavola. Doskonale smakuje także na grzance, w sosie do makaronu, w zapiekankach czy jako farsz do makaronu cannelloni. Można ją podsmażyć z cebulą i podać z jajkami. Dzięki intensywnemu smakowi wystarczy niewielka ilość, aby nadać potrawie charakteru.

Najważniejsze cechy:

Smarowna włoska wędlina z mięsa wieprzowego i ostrej papryki.
Oryginalny produkt włoski, importowany bezpośrednio z Włoch.
Pakowana próżniowo co zapewnia świeżość i wygodne przechowywanie.
• Gramatura ok. 300 g (±5%) – produkt rzemieślniczy, ręcznie przygotowany.

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: San Vicenzo
SKU: P2316730003746
Składniki: Mięso wieprzowe, ostra papryka kalabryjska (2,8%), sól, aromaty, dekstroza, sacharoza, przyprawy, aromat dymu wędzarniczego; przeciwutleniacz: E300; Konserwanty:E250, E252.
Etykiety kategoria: Nowość
Gramatura: 380 g
Data ważności: nie mniej niż miesiąc
Tylko naturalne składniki: Nie
Zagęszczacze i konserwanty: Tak
Opakowanie: opakowanie próżniowe
Sposób przechowywania: temperatura do 5 st. C.
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura do 5 st. C.
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Tak
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 586 kcal
Tłuszcz: 58 g
W tym tłuszcze nasycone: 22 g
Węglowodany: 2,5 g
W tym cukry: 0,9 g
Białko: 12 g
Sól: 2 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska Nduja Piccante do pizzy - San Vicenzo Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 250
Kurier UPS 17,99 22,99 od 250
Kurier GLS 16,99 21,99 od 250

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Co kupić we Włoszech, co warto przywieźć z Włoch?
    Co kupić we Włoszech, co warto przywieźć z Włoch?

    Każda podróż do Włoch to podróż przez smaki, zapachy i kolory, które pozostają w pamięci na długo po powrocie do domu. Dlatego warto przywieźć z Włoch nie tylko piękne zdjęcia, ale także autentyczne produkty, które pozwolą zachować cząstkę tej niezwykłej kultury.

    Czytaj więcej
  2. Panzerotti - przepis na znakomite włoskie pierogi
    Panzerotti - przepis na znakomite włoskie pierogi

    Pierogi kojarzą się głównie z tradycyjną polską kuchnią, jednak przysmak ten występuje także w rozmaitych wersjach w różnych zakątkach świata. I tak możemy wymienić indyjskie samosy, gruzińskie chinkali, czy litewskie kołduny, ale także włoskie panzerotti. I to o nich dzisiaj będzie mowa. Czym wyróżniają się pierożki z Italii? W artykule znajdziecie odpowiedź na to pytanie oraz poznacie kilka sprawdzonych przepisów na ten rarytas.

    Czytaj więcej

Zakupy powyżej 1000 zł?

Zapytaj o ofertę hurtową

Zakupy powyżej 1000 zł?

Zapytaj o ofertę hurtową