Gotowy spód do Pinsy

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Wybierz metodę dostawy INPOST Paczkomaty 24/7 - Paczka w Weekend, a Twoje zamówienie zostanie dostarczone w sobotę.

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
240 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Daj się porwać wyjątkowemu smakowi rzemieślniczej Pinsy!

Uwielbiasz włoskie smaki? Cenisz sobie najwyższą jakość składników? Został pzrygotowany dla Ciebie wyjątkowy produkt - rzemieślniczą, ręcznie robioną pinsę, którą wzbogacisz swoimi ulubionymi dodatkami. Ta gotowa pinsa wykonana została z najlepszej jakości włoskiej mąki (typ 00, typ 1) oraz starannie dobranych składników -  grubej semoliny, drożdży piwnych, wody, słodu jęczmiennego i soli. W składzie tego rzemieślniczego przysmaku nie znajdziesz nic więcej, zero chemii. 

Pyszna i chrupiąca pinsa - czym tak właściwie jest?

Pinsa to tradycyjna włoska przekąska - coś pomiędzy podpłomykiem, a pizzą. Swoimi początkami sięga czasów starożytnego Rzymu, gdzie wypiekana była początkowo na rozgrzanych kamieniach i głównie stanowiła pożywienie biedoty. Przygotowuje się ją z mieszanki różnych mąk: pszennej, ryżowej i sojowej, co nadaje jej niepowtarzalny smak i konsystencję. Pinsa charakteryzuje się niezwykle delikatnym wnętrzem i chrupiącą skórką na zewnątrz, a jej nieregularny, owalny kształt to jedna z jej typowych cech. 

Jak powstaje rzemieślnicza pinsa?

Dokładnie wyrobione ciasto najpierw dojrzewa przez minimum 48 godzin, a następnie ląduje w piecu rozgrzanym do temperatury 482 stopni. Dzięki zastosowaniu najlepszych składników, w tym mąki typu 00, podczas wypieku na cieście pojawiają się apetyczne bąbelki i drobne przypieczenia.

Jak podawać włoską pinsę?

Ten wyjątkowy przysmak możesz serwować na wiele sposobów - idealnie komponuje się z dodatkami słodkimi, takimi jak kremy czekoladowe, dżemy czy owoce. Może być również podstawą dla Twojej własnej pizzy - wystarczy dodać ulubione składniki i upiec. Pinsa świetnie smakuje również z wytrawnymi dodatkami, jak oliwa z oliwek i zioła, ser, wędliny czy warzywa. Dzięki swojej delikatności i chrupkości może być fantastyczną przekąską lub lekkim daniem na każdą okazję.

 
attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Schronisko Bukowina
SKU: P5905811981072
Podmiot wprowadzający produkt na rynek: Schronisko Bukowina - Tatry Wysokie Łukasz Zadylak Spółka Komandytowo-Akcyjna z siedzibą w Bukowinie Tatrzańskiej, ul. T. Kościuszki 94, 34-530 Bukowina Tatrzańska
Składniki: włoska mąka 00, semolina gruba, drożdże piwne, woda, słód jęczmienny, sól
Gramatura: 240 g
Data ważności: 7 dni
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: opakowanie próżniowe
Sposób przechowywania: temperatura do 5 st. C.
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura do 5 st. C.
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Tak
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 235 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
W tym tłuszcze nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 46 g
W tym cukry: 1,1 g
Białko: 7,3 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Gotowy spód do Pinsy Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Pizza bez wyrastania - ekspresowe ciasto bez czekania?
    Pizza bez wyrastania - ekspresowe ciasto bez czekania?

    Pizza to jedno z najpopularniejszych dań na świecie, kojarzące się z Włochami, choć jej korzenie sięgają starożytnych Grecji i Egiptu, gdzie płaskie chlebki były smarowane oliwą i ziołami. Dziś pizza jest nie tylko kulinarną ikoną, ale także daniem, które można łatwo dostosować do różnych gustów i potrzeb. Jednym z takich wariantów jest pizza bez wyrastania ciasta, idealna dla tych, którzy cenią sobie szybkość i prostotę przygotowania.

    Czytaj więcej

Potrzebujesz więcej?

Zapytaj o ofertę hurtową

Potrzebujesz więcej?

Zapytaj o ofertę hurtową