Żurek z białą kiełbasą

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
700 ml
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Żurek z białą kiełbasą – prawdziwy rarytas

Żurek z białą kiełbasą to coś więcej niż zwykły dodatek do dań. To żurek, który zachwyca aromatem od razu po odkręceniu słoiczka. W swoim składzie zawiera tylko wędzony boczek, białą kiełbasę, chrzan i autorskie przyprawy. Jest gotowany na wywarze z warzyw i kości wędzonych, dodaje się do niego zakwas z mąki żytniej.

Żurek z białą kiełbasą – odkryj moc klasycznego smaku

• Zamknięty jest w słoiczkach (700 ml)
• W składzie są tylko wędzony boczek, biała kiełbasa, chrzan i przyprawy
• Tylko naturalne składniki – nie zawiera ulepszaczy smaków ani konserwantów
• Produkt jest z najlepszej jakości składników, dzięki czemu ma intensywny smak oraz niepowtarzalny zapach
• Elegancki i bardzo gustowny słoik – żurek idealnie nadaje się na prezent dla wielbicieli klasycznych smaków
• Gotowy do spożycia od razu po otworzeniu słoika

Żurek z białą kiełbasą – rozkoszny dla podniebienia

Przepis na żurek z białą kiełbasą bazuje na klasycznych recepturach. Zawiera tylko naturalne składniki.

Sprawdź przepis na najlepszy żurek:

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Schronisko Bukowina
SKU: P5908252810758
Podmiot wprowadzający produkt na rynek: Schronisko Bukowina - Tatry Wysokie Łukasz Zadylak Spółka Komandytowo-Akcyjna z siedzibą w Bukowinie Tatrzańskiej, ul. T. Kościuszki 94, 34-530 Bukowina Tatrzańska
Składniki: wywar z gotowanych warzyw (marchew, seler, pietruszka. czosnek, cebula, por), wędzonych kości i białej kiełbasy, zakwas, mąka żytnia (zawiera gluten), woda, czosnek, biała kiełbasa, mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, przyprawy, sól, śmietana, masło (zawiera laktozę), boczek wędzony wieprzowy, chrzan, cebula, czosnek.
Gramatura: 700 ml
Data ważności: nie mniej niż 2 miesiące
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: szklany słoik
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Produkt importowany: Nie
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 148 kcal
Tłuszcz: 12 g
W tym tłuszcze nasycone: 4,5 g
Węglowodany: 2,6 g
W tym cukry: 0,5 g
Białko: 1 g
Sól: 7,5 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Żurek z białą kiełbasą Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Jak zrobić zakwas na żurek? Przepis na domowy zakwas na żur
    Jak zrobić zakwas na żurek? Przepis na domowy zakwas na żur

    Wielkanoc oraz Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas, który spędzamy z rodziną. Wspólne chwile celebrujemy zasiadając do stołu i zajadając pyszne tradycyjne potrawy. Ciężko wyobrazić sobie wigilijną kolację bez barszczu czerwonego oraz wielkanocne śniadanie bez aromatycznego żurku. Aby wyżej wymienione dania zachwycały smakiem, do ich przygotowania używa się zakwasu, który odgrywa kluczową rolę. Jak zrobić idealny zakwas na domowy żurek wielkanocny? Poniżej przedstawimy przepis na zakwas na żurek krok po kroku.

    Czytaj więcej
  2. Żurek staropolski w chlebie - pyszny przepis na swojskie danie
    Żurek staropolski w chlebie - pyszny przepis na swojskie danie

    Żurek staropolski to specjalność kuchni polskiej, słowackiej, białoruskiej i ogólnie kuchni Słowian. Zazwyczaj przygotowuje się go na święta Wielkanocne, ale oczywiście można go gotować także w innym czasie. Przygotowaliśmy przepis, który jest bardzo prosty w wykonaniu i z pewnością zachęci Cię do ugotowania żurku w domu.

    Czytaj więcej