
Włoska lasagne jajeczna Emiliane - Barilla

Zyskaj więcej!
Kupując ten produkt zyskujesz w programie lojalnościowymSzybka dostawa!
Opis
Włoska lazania jajeczna Emiliane – poznaj makaron Barilla!
Jeżeli uwielbiasz dania kuchni włoskiej, z pewnością nie przejdziesz obojętnie koło tego produktu! Makaron lasagne Barilla, który importujemy do Schroniska Bukowina prosto ze słonecznej Italii, to tradycyjny wyrób pozbawiony sztucznych konserwantów i polepszaczy smaku. W oryginalnym, włoskim opakowaniu znajduje się 500 g produktu.
Makaron Barilla – zasmakuj we włoskiej kuchni
Mkaron lasagne Barilla powstaje wyłącznie z naturalnych składników, do których zaliczamy mąkę z pszenicy durum oraz świeże jaja. Tradycyjna receptura i staranny dobór jakościowych składników to gwarancja doskonałego smaku.
Jak przyrządzić makaron lasagne Barilla?
Makaron Barilla jest przeznaczony do przyrządzania lazanii, o czym świadczy jego charakterystyczny kształt. Produkt ma postać sporych, prostokątnych płatów, które ułatwiają układanie warstw składników, np. szpinaku, sosu pomidorowego czy sera. Aby wykonać prawdziwą, włoską lasagne, zapiekaj makaron przez 20 minut.
Szczegóły
Informacje | |
---|---|
Skład: | mąka z pszenicy durum, świeże jaja kategoria A (19,36%). Może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy. |
Gramatura: | 500 g |
Data ważności: | nie mniej niż 9 miesięcy |
Tylko naturalne składniki: | Tak |
Zagęszczacze i konserwanty: | Nie |
Opakowanie: | torebka |
Sposób przechowywania: | temperatura pokojowa |
Sposób przechowywania po otwarciu: | temperatura pokojowa |
Produkt własny: | Nie |
Produkt importowany: | Tak |
Tabela wartości odżywczych / 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 367 kcal |
Tłuszcz: | 4,0 g |
W tym tłuszcze nasycone: | 1,2 g |
Węglowodany: | 67,3 g |
W tym cukry: | 3,0 g |
Białko: | 14 g |
Sól: | 0,075 g |