Babka prosto z WłochBabka prosto z Włoch

Włoskie pomidory suszone z ziołami - Artigiana

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Twoje zamówienie wyślemy w poniedziałek.
280 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Włoskie suszone pomidory - smak lata w słoiku

Aromatyczne, dojrzewające w pełnym, włoskim słońcu suszone pomidory. Zalewa z olejem i ziołami działa jak naturalny konserwant, sprawiając dodatkowo, że produkt ma jeszcze więcej smaku zamkniętego w każdym kawałku. Suszone pomidory zostały zamknięte szczelnie w słoiku o pojemności 280 g i zapasteryzowane. Przyprawione są czosnkiem, kaparami i solą. 

Poznaj sposoby na włoskie pomidory suszone

Te suszone pomidory rodem z Włoch to przede wszystkim doskonała przekąska sama w sobie. Sprawdzi się również jako podstawa do sosu czy salsy podawanych z makaronem. Możesz użyć suszonych pomidorów jako dodatku do zapiekanki albo dodać ich nieco na pizzę, by podkręcić jej smak. Świetnie komponują się zarówno z warzywami, jak i białym mięsem.

Suszone pomidory z Włoch - dlaczego warto je wybrać?

Aromatyczne suszone pomidory pochodzą ze starannie wyselekcjonowanego źródła. Własny import z Włoch to gwarancja ich doskonałej jakości. Prosty skład pozbawiony konserwantów zapewnia nie tylko pełnię smaku, ale również wartości odżywczych zamkniętych w każdym słoiku.

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Artgiana
SKU: P8015721000910
Składniki: Suszone pomidory (60%), pochodzenie: Tunezja, olej słonecznikowy, ocet winny, sól, czarne oliwki, kapary, oregano, czosnek w proszku
Gramatura: 280 g
Data ważności: nie mniej niż 9 miesięcy
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: szklany słoik
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura do 5 st. C.
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 312,1 kcal
Tłuszcz: 26,8 g
W tym tłuszcze nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 12,9 g
W tym cukry: 0,5 g
Białko: 4,9 g
Sól: 1,2 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoskie pomidory suszone z ziołami - Artigiana Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Szybki kurczak po toskańsku z suszonymi pomidorami i szpinakiem
    Szybki kurczak po toskańsku z suszonymi pomidorami i szpinakiem

    Szukasz szybkiego włoskiego przepisu, który możesz przygotować w niecałą godzinne? Zrób soczystego, aromatycznego kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami prosto z Włoch oraz świeżym szpinakiem. Danie jest idealne na szybki obiad czy kolację pełną zdrowych składników, które nie tylko cieszą podniebienie, ale także dostarczają cennych wartości odżywczych. Stwórz danie ze słonecznej Toskanii w zaciszu swojej kuchni. 

    Czytaj więcej
  2. Bruschetta - pyszne przepisy na grzanki po włosku
    Bruschetta - pyszne przepisy na grzanki po włosku

    Włoska, lekka przekąska na przyjęcia powstała we Włoszech już w XV wieku i do dziś gości na stołach całego świata. Pierwsze wyroby bruschetty pochodzą z centralnych lub południowych Włoch, jednak dokładna lokalizacja nie jest znana. Chleb używany do przygotowania bruschetty to tradycyjny chleb ciabatta lub wiejski chleb - pane casareccio. Swoją nazwę zawdzięcza włoskim rolnikom, którzy początkowo zajadali się opiekanym chlebem z dodatkiem oliwy z oliwek i soli. W ten sposób od nazwy Bruscare, oznaczającej "grillować", powstała nazwa "Bruschetta".

    Czytaj więcej
  3. Przepis na jajka faszerowane na Wielkanoc w 3 odsłonach!
    Przepis na jajka faszerowane na Wielkanoc w 3 odsłonach!

    Jaja faszerowane to jedno z klasycznych dań podawanych podczas wielkanocnego śniadania. Można je przygotować na wiele pysznych sposobów, pobawić się dekoracjami, a także formą podania. W dzisiejszym artykule przygotowaliśmy przepis na 3 różne nadzienia. Sprawdź je!

    Czytaj więcej

Potrzebujesz więcej?

Zapytaj o ofertę hurtową

Potrzebujesz więcej?

Zapytaj o ofertę hurtową