Włoskie pesto Basilico e Pistacchio - Barilla
Zyskaj więcej!
Kupując ten produkt zyskujesz w programie lojalnościowymSzybka dostawa!
Opis
Pesto Basilico e Pistacchio Barilla
Pesto bazyliowe z dodatkiem pistacji to produkt, który smakuje w wyjątkowy sposób. Połączenie bazylii i pistacji inspirowane było sycylijską tradycją kulinarną i nada ono Twoim potrawom oryginalnego smaku. Pesto wyróżnia się kremową konsystencją i wypełnione jest chrupiącymi kawałkami pistacji. Wszystkie składniki, z których zostało przygotowane, pochodzą z ekologicznych upraw.
Pesto Basilico e Pistacchio marki Barilla to gotowy do spożycia produkt. Po otwarciu słoiczka, pesto przechowuj w lodówce nie dłużej niż 5 dni. Produkt importowany bezpośrednio z Włoch, niedostępny na polskim rynku.
Szczegóły
Informacje | |
---|---|
Marka: | Barilla |
SKU: | p8076809581868 |
Składniki: | olej słonecznikowy, bazylia (30%), błonnik kukurydziany, serwatka w proszku, sól, proteiny mleka, pistacje (2 %), orzechy nerkowca, migdały, naturalne aromaty (mleko), ekstrakt z bazylii, regulator kwasowości: kwas mlekowy. |
Gramatura: | 190 g |
Data ważności: | nie mniej niż 9 miesięcy |
Tylko naturalne składniki: | Nie |
Zagęszczacze i konserwanty: | Nie |
Opakowanie: | szklany słoik |
Sposób przechowywania: | temperatura pokojowa |
Sposób przechowywania po otwarciu: | temperatura do 5 st. C. |
Produkt importowany: | Tak |
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: | Nie |
Zakupy hurtowe
Dostawa
Koszty dostawy — Polska
Forma dostawy | Koszt dostawy przy płatności z góry | Koszt dostawy za pobraniem | Darmowa dostawa |
---|---|---|---|
InPost Paczkomaty 24/7 | 9,99 | - | od 200 |
Kurier UPS | 17,99 | 22,99 | od 200 |
Kurier GLS | 16,99 | 21,99 | od 200 |
Koszty dostawy — Europa
Kraj dostawy | Koszt dostawy | Darmowa dostawa |
---|---|---|
Unia Europejska Kurier UPS |
Od 99 | brak darmowej dostawy |
UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.
Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.