
Włoskie pappardelle jajeczne - Agnesi

Zyskaj więcej!
Kupując ten produkt zyskujesz w programie lojalnościowymSzybka dostawa!
Opis
Prawdziwie włoskie pappardelle jajeczne
Wyjątkowy makaron jajeczny, którego ze świecą szukać na rodzimym rynku. To niezwykłe pappardelle jajeczne stworzone zostało przez firmę, która od lat zajmuje się doskonaleniem sztuki tradycyjnego tworzenia makaronów. Dzięki temu wyróżnia się pod względem smaku i konsystencji. Pappardelle to szerokie wstążki pakowane na tekturową tackę i zamknięte w opakowaniach o wadze 280 g.
Zobacz, w jakich daniach sprawdzi się makaron jajeczny pappardelle
Smaczne pappardelle jajeczne sprawdzi się w wielu daniach. Przede wszystkim doskonale smakuje z sosami, zwłaszcza grzybowym czy z dodatkiem trufli. Dobrze komponuje się również z twardymi serami, stosowanymi w formie posypki. Dodatkowo makaron jajeczny wykorzystasz również do dań wegetariańskich czy z dodatkiem ryb.
Pappardelle jajeczne - smak wprost z serca Włoch
Ten niezwykły makaron jajeczny pochodzi ze starannie wyselekcjonowanego źródła, wprost z Włoch. Ma wyróżniający się, prosty skład, co przekłada się na wyczuwalny, charakterystyczny smak. To świetny wybór dla każdego fana makaronów.
Szczegóły
Informacje | |
---|---|
Skład: | semolina z pszenicy durum, jaja (28,3%). Może zawierać śladowe ilości soi |
Gramatura: | 280 g |
Data ważności: | minimum pół roku |
Tylko naturalne składniki: | Tak |
Zagęszczacze i konserwanty: | Nie |
Opakowanie: | torebka |
Sposób przechowywania: | temperatura pokojowa |
Sposób przechowywania po otwarciu: | temperatura pokojowa |
Produkt własny: | Nie |
Produkt importowany: | Tak |
Tabela wartości odżywczych / 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 381 kcal |
Tłuszcz: | 4,3 g |
W tym tłuszcze nasycone: | 1,3 g |
Węglowodany: | 69 g |
W tym cukry: | 2,5 g |
Białko: | 15 g |
Sól: | 0,15 g |