Włoskie masło pistacjowe - Etna

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
190 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Krem pistacjowy Etna - wspaniały przysmak

Włoskie masło pistacjowe nie ma w składzie oleju palmowego, ani żadnych sztucznych emulgatorów. Dlatego jego naturalną cechą może być zbieranie się na górze słoika warstwy płyny. To nic innego jak olej z orzechów. Masło trzeba więc po prostu wymieszać przed jedzeniem. Jeden słoik oryginalnie zapakowany we Włoszech zawiera 200 gramów kremu pistacjowego.

Zobacz, jak podawać krem z pistacji

Ten słodki krem pistacjowy to przede wszystkim doskonały wybór do świeżego pieczywa. Pięknie się rozsmarowuje i świetnie smakuje zarówno z tradycyjnym chlebem, jak i słodką chałką. Kremu pistacjowego możesz użyć do wypełnienia ciastek czy przełożenia blatów tortu, jeśli cenisz sobie tego rodzaju przysmaki. Dodatkowo krem pistacjowy jest świetnym dodatkiem do masy przygotowanej na przykład do tartaletek. Będzie też idealnym wyborem, jeśli zależy Ci na tym, aby deser owocowy czy lodowy był wzbogacony o krem z pistacji. Oczywiście, krem pistacjowy doskonale smakuje jedzony po prostu łyżeczką.

Krem pistacjowy ze starannie wybranego, włoskiego źródła

Ten krem pistacjowy to produkt pochodzący wprost z Włoch, sprowadzony specjalnie do Schroniska Bukowina. Krem z pistacji pochodzi ze starannie wyselekcjonowanego źródła, dlatego jest pełen smaku. Masło pistacjowe to produkt o czystej etykiecie, bez sztucznych dodatków, konserwantów i oleju palmowego. Główny składnik to zmielone na gładką masę pistacje. Oprócz tego w słoiczku jest jeszcze: cukier, mleko w proszku, olej słonecznikowy i lecytyna sojowa, która zapewnia gładką konsystencję. Możesz użyć tego kremu pistacjowego jako zamiennika dla innych, słodkich wyrobów do smarowania.

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Gusto Ebra
SKU: P8032706790550
Składniki: biały krem [cukier, olej i tłuszcze roślinne (oleje (słonecznikowy), tłuszcze (palmowy, z nasion palmy)), odtłuszczone mleko w proszku (10%), serwatka w proszku, emulgatory (E322 lecytyna słonecznikowa), aromat (wanilina)), pistacje 20%,barwniki: E100, E141. Może zawierać orzechy: migdały, orzechy laskowe.
Gramatura: 190 g
Data ważności: nie mniej niż 3 miesiące
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: szklany słoik
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura pokojowa
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 601 kcal
Tłuszcz: 44,61 g
W tym tłuszcze nasycone: 12,03 g
Węglowodany: 37,56 g
W tym cukry: 36,66 g
Białko: 10,85 g
Sól: 0,18 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoskie masło pistacjowe - Etna Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Masło pistacjowe. Poznaj jego właściwości i zastosowanie!
    Masło pistacjowe. Poznaj jego właściwości i zastosowanie!

    Masła orzechowe coraz częściej pojawiają się w polskich kuchniach, zachwycając nie tylko smakiem, ale również wartościami odżywczymi. Czym wyróżnia się masło pistacjowe? Do czego możesz je wykorzystać? Podpowiadamy!

    Czytaj więcej