Włoski ryż do arancine - Riso Scotti
Zyskaj więcej!
Kupując ten produkt zyskujesz w programie lojalnościowymSzybka dostawa!
Wybierz metodę dostawy INPOST Paczkomaty 24/7 - Paczka w Weekend, a Twoje zamówienie zostanie dostarczone w sobotę.
Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!Opis
Włoski ryż idealny do arancine
Ryż marki Riso Scotti nie jest zwyczajnym ryżem! Dlaczego ten produkt świetnie sprawdzi się do włoskich kuleczek ryżowych? Jego zaletą są drobne, zaokrąglone ziarna, mające zdolność do szybkiego wchłaniania wody i uwalniania skrobi.
Produkt zawiera łatwo przyswajalne węglowodany oraz białka i pozbawiony jest alergenów, które mogą powodować niepożądane reakcje. Możesz użyć go do przygotowania arancine i innych tymbali ryżowych.
Szczegóły
Informacje | |
---|---|
Marka: | Inna marka |
SKU: | P8001860135002 |
Składniki: | ryż do arancine 100%. |
Gramatura: | 1000 g |
Data ważności: | nie mniej niż 9 miesięcy |
Tylko naturalne składniki: | Nie |
Zagęszczacze i konserwanty: | Nie |
Opakowanie: | - |
Sposób przechowywania: | temperatura pokojowa |
Sposób przechowywania po otwarciu: | temperatura pokojowa |
Produkt importowany: | Tak |
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: | Nie |
Tabela wartości odżywczych / 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 347 kcal |
Tłuszcz: | 0,9 g |
W tym tłuszcze nasycone: | 0,2 g |
Węglowodany: | 78 g |
W tym cukry: | 0,1 g |
Białko: | 6,7 g |
Zakupy hurtowe
Dostawa
Koszty dostawy — Polska
Forma dostawy | Koszt dostawy przy płatności z góry | Koszt dostawy za pobraniem | Darmowa dostawa |
---|---|---|---|
InPost Paczkomaty 24/7 | 9,99 | - | od 200 |
Kurier UPS | 17,99 | 22,99 | od 200 |
Kurier GLS | 16,99 | 21,99 | od 200 |
Koszty dostawy — Europa
Kraj dostawy | Koszt dostawy | Darmowa dostawa |
---|---|---|
Unia Europejska Kurier UPS |
Od 99 | brak darmowej dostawy |
UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.
Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.