Włoska pulpa pomidorowa - La Torrente

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
400 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Włoska pulpa pomidorowa Dorini - to co najlepsze w pomidorach

 

Dojrzałe włoskie pomidory, obrane, pozbawione nasion oraz pokrojone, zamknięte zostały w puszcze, aby zachować swoją strukturę i aromat. Idealnie nadają się do potraw poddawanych obróbce termicznej - zachowają swój kształt w leczo, gulaszu i innych potrawach, gdzie razem z towarystwem innych warzyw są dłużej gotowane.  Mogą stanowić aromatyczną podstawę sosów do dań mięsnych, ryb i makaronów. 

 

 

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: La Torrente
SKU: p8000282000707
Składniki: pomidory, sok pomidorowy
Gramatura: 400 g
Data ważności: minimum pół roku
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: -
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura do 5 st. C.
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 20 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
W tym tłuszcze nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 3,2 g
W tym cukry: 3,2 g
Białko: 1,2 g
Sól: 0,09 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska pulpa pomidorowa - La Torrente Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Passata pomidorowa, pulpa i przecier - poznaj różnice
    Passata pomidorowa, pulpa i przecier - poznaj różnice

    Pomidory to jedna z najchętniej jedzonych roślin na całym świecie. Cały czas mamy dylemat, czy zaliczyć je do warzyw, czy owoców, bez względu jednak na to, pomidory i przetwory z nich przygotowywane są czymś, bez czego nie wyobrażamy sobie naszej kuchni. Pachnące latem, mięsiste i słodkawe, a do tego o bardzo szerokim zastosowaniu. Chętnie jemy zarówno na świeżo, jako część sałatki, kanapki, czy przystawki, ale chyba jeszcze częściej wykorzystujemy przetwory robione z pomidorów. W naszych warunkach najlepsze pomidory to te zbierane późnym latem, zimą z kolei trudno jest kupić takie, które faktycznie mają w sobie prawdziwy smak i aromat, i wtedy ratuje nas przecier, pulpa albo pomidorowa passata. Czym się różnią? Poniżej wyjaśniamy i zachęcamy do częstego eksperymentowania z nimi w Twojej kuchni!

    Czytaj więcej