Czarny tydzień!Czarny tydzień!

Włoska bezglutenowa mąka na Pizzę - 5 stagioni

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
1000 g

Produkt wyprzedany

Pozostaw swój e-mail. Powiadomimy Cię, gdy produkt wróci do sprzedaży.

Twój adres e-mail:
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Mąka do pizzy 5 Stagioni - do ciast długo rosnących

Mąka 5 Stagioni to przede wszystkim wyrób wysokiej jakości, pochodzący wprost z Włoch. Gwarantuje chrupiące, lekkie ciasto. Mąka Stagioni Rossa jest bardzo drobno mielona i starannie oczyszczona, dzięki czemu nie obciąża wypieków i pozwala im dobrze rosnąć. Mąka do pizzy 5 Stagioni jest dostępna w dużym opakowaniu, które gwarantuje jej optymalne warunki przechowywania.

Zobacz, jakie wypieki przygotujesz z tą mąką

Mąka do pizzy 5 Stagioni nadaje się idealnie do wszelkich wypieków, które mają długo wyrastać. Użyj mąki le 5 Stagioni, aby uzyskać pięknie wyrośnięte ciasto na pizzę, chrupiące po upieczeniu. Mąka Stagioni Rossa będzie dobrym wyborem do wszystkich ciast z długim czasem wyrastania.

Mąka bezglutenowa do pizzy 5 Stagioni - dlaczego warto ją wybrać?

Wyjątkowa mąka Stagioni Rossa pochodzi ze starannie wyselekcjonowanego źródła - włoskiego młyna, który ma wieloletnią tradycję przygotowywania podobnych produktów. Mąka do pizzy 5 Stagioni zawiera dużo białka, przez co świetnie sprawdza się w przypadku wypieków o długim czasie wyrastania. Jest wolna od konserwantów i zanieczyszczeń - mąka le 5 Stagioni gwarantuje czysty, naturalny smak.

 

Po otwarciu przechowywać w suchym ciemnym miejscu.

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: 5 Stagioni
SKU: P8021274009010
Składniki: Zakwas suszony z mąki z pszenicy miękkiej typu „0” (90%), mąka z pszenicy miękkiej słodowanej
Gramatura: 1000 g
Data ważności: nie mniej niż 3 miesiące
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: torebka
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura pokojowa
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 335 kcal
Węglowodany: 80 g
W tym cukry: 2,5 g
Białko: 1,6 g
Sól: 3,3 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska bezglutenowa mąka na Pizzę - 5 stagioni Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Przepyszna pizza bezglutenowa: przepis, jak zrobić ciasto bez glutenu?
    Przepyszna pizza bezglutenowa: przepis, jak zrobić ciasto bez glutenu?

    Dieta bezglutenowa ma na celu wyeliminowanie białka, jakim jest gluten. Stosują ją osoby cierpiące na nietolerancję glutenu lub celiakię. Białko to naturalnie występuje w pszenicy, życie i jęczmieniu, ale dodaje się go także do wielu innych produktów, na przykład płatków, parówek czy jogurtów, dlatego szczególnie ostrożnie należy czytać opakowania i składy. Osoby unikające glutenu naturalnie chciałyby jeść powszechnie lubiane dania, jak pizzę. Jak zrobić ją w wersji bezglutenowej?

    Czytaj więcej