Ser Mozzarella Di Bufala - Micheloangelo

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
125 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Ser Mozzarella Di Bufala - Micheloangelo

Ser Mozzarella Di Bufala Michelangelo to prawdziwa perełka włoskiej kuchni, która przeniesie Cię w magiczny świat południowych Włoch za każdym razem, gdy będziesz rozkoszować się jej smakiem.

Ten wyjątkowy ser Mozzarella Bufala wytwarzany jest ze świeżego mleka czarnych bawolic rasy Bubalus Arnee. To właśnie to konkretne mleko bawolic, hodowanych jedynie w wybranych regionach Włoch, takich jak Kampania, Lacjum, Apulia i Molise, nadaje serowi jego niepowtarzalny smak i teksturę.

Bufala Mozzarella jest ceniona i uwielbiana na całym świecie za swoją wyjątkową ciągliwość i kremową konsystencję. To ser, który rozpływa się w ustach, pozostawiając delikatny, lekko słodkawy smak z łagodnymi nutami kwasowości. To idealny dodatek do wielu dań kuchni włoskiej i nie tylko. Oryginalny produkt włoski. Masa netto: 125 g.

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Inna marka
SKU: P5420024119710
Gramatura: 125 g
Data ważności: 14 dni
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: opakowanie próżniowe
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Tak
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Ser Mozzarella Di Bufala - Micheloangelo Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Arancini: jak zrobić włoskie kulki ryżowe (sycylijskie kotlety)?
    Arancini: jak zrobić włoskie kulki ryżowe (sycylijskie kotlety)?

    Czy ktoś z Was słyszał o włoskich "kulkach mocy"? Jeśli nie to, w dzisiejszym artykule przybliżymy Wam nieco ten śródziemnomorski przysmak, jakim jest słynne arancini, czyli smażone na głębokim tłuszczu ryżowe kulki wypełnione wyśmienitym nadzieniem. Gotowi, by poznać najlepszy przepis na sycylijskie arancini z prawdziwego zdarzenia?

    Czytaj więcej

Potrzebujesz więcej?

Zapytaj o ofertę hurtową

Potrzebujesz więcej?

Zapytaj o ofertę hurtową