Włoska salsiccia curva piccante - San Vincenzo krojona 100 g

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Twoje zamówienie wyślemy jutro.
100 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
description

Opis

Salami pikantne rodem z Włoch

Aromatyczna, włoska kiełbasa dojrzewająca typu salami Piccante jest importowana z Włoch. Ma długi termin ważności - minimum trzy tygodnie. Salsicia Piccanta jest zamknięte w opakowaniu hermetycznym, co gwarantuje jego świeżość po otwarciu. Smakuje świetnie od razu po wyjęciu z opakowania. Warto jednak wiedzieć, że salami Piccante sprawdzi się też jako przysmak, gdy nieco podeschnie. Gramatura to 100 gramów. Produkt krojony w dniu wysyłki na plastry i zapakowany próżniowo. Salsicia Piccante wraz z czasem dojrzewania na skórce pokrywa się szlachetną pleśnią. Pleśń na wędlinie nie stanowi o wadzie wędliny. Jest to oczywiste w przypadku takiego produktu, ale wolimy o tym napisać, bo zdarzają się reklamacje od nieświadomych Klientów. Skórka wędliny jest niejadalna. 

Zobacz, do czego przyda się ostre salami

Ostre salami to przysmak w sam raz na rozmaite przyjęcia. Pokrój ją drobno i ułóż na desce z innymi, włoskimi wędlinami oraz serami, aby przygotować aromatyczny poczęstunek dla swoich gości. Salami pikantne Salsicia Curva Picante to również świetny dodatek do wielu dań na ciepło, na przykład pizzy czy zapiekanek. Sprawdzi się też w zestawieniu z licznymi makaronami i innymi specjałami włoskiej kuchni.

Salsicia Piccante - wyjątkowy włoski przysmak

Starannie wyselekcjonowane źródło, z którego Schronisko Bukowina pozyskuje salsicia pikantne, gwarantuje jego doskonałą jakość. Jest to wędlina importowana bezpośrednio z Włoch. Jej skład jest tradycyjny, bardzo prosty, a dzięki temu - zdrowy. Jest to wędlina z tradycyjnego, włoskiego wyrobu, zachwycają smakiem. Salami Piccante to włoski specjał, którego nie powinno zabraknąć na Twoim stole!

 

 

attributes

Szczegóły

Informacje
SKU: P5908252816880
Skład: mięso wieprzowe, mleko w proszku, sacharoza, dekstroza, pieprz, aromat naturalny, E301, E250, E252
Gramatura: 100 g
Data ważności: 14 dni
Tylko naturalne składniki: Nie
Zagęszczacze i konserwanty: Tak
Opakowanie: opakowanie próżniowe
Marka własna: Nie
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Tak
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 271 kcal
Tłuszcz: 18 g
W tym tłuszcze nasycone: 6,1 g
Węglowodany: 2,2 g
W tym cukry: 1,7 g
Białko: 25 g
Sól: 3,3 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska salsiccia curva piccante - San Vincenzo krojona 100 g Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Dodatki do pizzy - z czym ją jeść?
    Dodatki do pizzy - z czym ją jeść?

    Pizza to danie, które przywędrowało do nas z Włoch i z czasem na dobre zagościło w kuchniach całego świata. Sekret jej smaku tkwi w doskonałym cieśnie oraz świeżych składnikach najlepszej jakości. To, co położymy na pizzy może być jedynie ograniczone przez naszą fantazję. Warto jednak, podczas przygotowywania tego smakołyku zwrócić uwagę na kilka wskazówek, a mianowicie - jak łączyć dodatki oraz jakich błędów nie popełniać przy układaniu składników na pizzy?

    Czytaj więcej
  2. Z czym podawać chorizo? Nasze inspiracje!
    Z czym podawać chorizo? Nasze inspiracje!

    Kiełbasa chorizo to produkt charakterystyczny dla kuchni hiszpańskiej. W polskich sklepach stacjonarnych oraz on-line coraz łatwiej jest ją dostać. Z tego względu warto poeksperymentować z nią trochę w kuchni, ponieważ jest bardzo uniwersalna. Chorizo różni się smakiem od innych kiełbas - ma mocny i charakterystyczny zapach. 

    Czytaj więcej