Włoska passata pomidorowa - Pomi

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Twoje zamówienie wyślemy w poniedziałek.
1000 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
description

Opis

Włoska passata pomidorowa marki Pomi. Gęsta, z dojrzałych pomidorów, nie kwaśna. Przetarta, pozbawiona pestek. 

Passata o całkowicie naturalnym skladzie, bez kwasku cytrynowego. W składzie tylko pomidory i sól. 

Passata pomidorowa zapakowana jest do kartonika z nakrętką. Dzięki temu opakowanie można wygodnie otwierać i zamykac. 

attributes

Szczegóły

Informacje
SKU: P8032793343219
Skład: pomidory, sól.
Gramatura: 1000 g
Data ważności: 2 lata
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: -
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: lodówka
Marka własna: Nie
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 27 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
Węglowodany: 4 g
W tym cukry: 4 g
Białko: 1,3 g
Sól: 0,55 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska passata pomidorowa - Pomi Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Jak zrobić domowy przecier pomidorowy?
    Jak zrobić domowy przecier pomidorowy?

    Pomidory to szalenie zdrowe warzywa. Swoje właściwości zdrowotne zawdzięczają przede wszystkim likopenowi. To organiczny związek chemiczny, który ma działanie przeciwutleniające. Wspomaga on nasz organizm na wielu płaszczyznach, nie tylko wzmacnia ogólną odporność, ale także zmniejsza ryzyko zawału serca, działa pobudzająco na układ trawienny, a także chroni skórę przed szkodliwością promieni słonecznych. Pomidory warto jeść również dlatego, że są po prostu pyszne, a przy tym mają bardzo niską kaloryczność. Zapach pomidorów z sierpniowych zbiorów na działce jest czymś, czego nie da się podrobić. Są one także wdzięcznym składnikiem dań, smakują zarówno na świeżo, jak i po różnorakiej obróbce termicznej. Ich zastosowanie w kuchni doceniają kucharze na całym świecie.

    Czytaj więcej
  2. Co zrobić na wegański obiad? 4 propozycje
    Co zrobić na wegański obiad? 4 propozycje

    Dobrze zbilansowany wegański posiłek jest zdrowy i bogaty w wartości odżywcze. Mimo że nie zawiera mięsa, jest pełnowartościowym daniem. Do tego świetnie smakuje! Przekonaj się o tym, gotując aromatyczne curry, warzywne klopsy czy faszerowane papryki z naszego przepisu.

    Czytaj więcej