Parmezan 12 miesięcy

Dostępność: Produkt sezonowy
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Twoje zamówienie wyślemy jutro.
200 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
description

Opis

Oryginalny parmezan 200 gramów w jednym kawałku. Zapakowany przez producenta we Włoszech. Parmezan dojrzewający minimum 12 miesięcy.

Ser z certyfikatem DOP. Całkowicie naturalny skład: mleko, podpuszczka, sól. 

attributes

Szczegóły

Informacje
SKU: 33447
Skład: mleko, sól, podpuszczka.
Gramatura: 200 g
Data ważności: nie mniej niż 3 miesiące
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: opakowanie próżniowe
Sposób przechowywania: lodówka
Sposób przechowywania po otwarciu: lodówka
Marka własna: Nie
Produkt importowany: Nie
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Tak
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 402 kcal
Tłuszcz: 30 g
W tym tłuszcze nasycone: 20 g
Białko: 32 g
Sól: 1,6 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Parmezan 12 miesięcy Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Cacio e pepe - włoski makaron z serem i pieprzem
    Cacio e pepe - włoski makaron z serem i pieprzem

    Odkryj z nami wyjątkowy, a jakże prosty przepis na jedno z najszlachetniejszych włoskich dań. O czym mowa? O słynnym makaronie Cacio e Pepe, czyli klasycznej potrawie przygotowanej z zaledwie kilku składników. Musisz uwierzyć nam na słowo - efekt, jaki uzyskujemy na talerzu, jest absolutnie niebiański! Gotowy na smakowitą podróż do serca włoskiej kuchni?

    Czytaj więcej
  2. Czym zastąpić parmezan? Czy istnieją zamienniki?
    Czym zastąpić parmezan? Czy istnieją zamienniki?

    Ser, o którym mowa w naszym artykule powstał we Włoszech i jest tam wytwarzany niemalże od czasów średniowiecza. Na przestrzeni wielu lat zyskał miano regionalnego specjału słynnego na cały świat. Każdy miłośnik włoskiej kuchni ceni sobie jego walory smakowe i wie, jak bardzo może on podbić smak wielu potraw. Mowa o serze Parmigiano Reggiano! Prawdziwy włoski parmezan nie należy do najtańszych przysmaków i czasami trudno kupić go w pobliskim sklepie. Chcesz poznać alternatywę dla włoskiego parmezanu? W artykule przedstawiamy kilka propozycji serów, które smakują równie dobrze, jak specjał z Italii.

    Czytaj więcej
  3. Rodzaje i gatunki serów - poznaj klasyfikację serów
    Rodzaje i gatunki serów - poznaj klasyfikację serów

    Sery to żywność, która gości na naszych stołach od wieków. Urozmaica nasze śniadania, dodaje smaku potrawom, idealnie komponuje się z winem oraz dostarcza wartości odżywczych do naszego organizmu. Obecnie na świecie istnieje około 4 tysięcy gatunków sera! W zapasach internetowej spiżarni Schroniska Bukowina mieści się wiele gatunków tego przysmaku.

    Czytaj więcej