Włoska Nduja Spilinga - Callipo

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
200 g

Produkt wyprzedany

Pozostaw swój e-mail. Powiadomimy Cię, gdy produkt wróci do sprzedaży.

Twój adres e-mail:
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Nduja di Spilinga – miękka kiełbasa do smarowania

Nduja di Spilinga to ciekawy element włoskiej kuchni, tym razem przygotowany przez markę Callipo. Jest to drobno mielona wersja kiełbasy, która nadaje się do smarowania. składa się z drobno mielonych, tłustych części mięsa wieprzowego oraz samego tłuszczu wieprzowego, a także 25% papryczek pikantnych, 3% oliwy oraz soli. Do sosów kawałek nduji wystarczy, aby nadać im wyjątkowy, pełny smak i podkreślić aromat przypraw. Nduja di Spilinga jest dostępna w słoiku o pojemności 200 g.

Zobacz, jak w kuchni używana jest nduja di Spilinga

Nduja di Spilinga to dodatek do Twojej kuchni, który sprawdzi się w wielu zastosowaniach. Przede wszystkim jest to wyśmienite smarowidło, które jednak podaje się jako dodatke do innych dań. Niespecjalnie nadaje się na kanapki – kawałek nduji wystarczy rozgnieść jednak na cieście do pizzy, aby stworzyć bardzo smaczny dodatek do klasycznego sosu. Jako że nduja di Spilinga nadaje się do smarowania, może być też stosowana na przykład do marynowania mięs oraz przygotowywania do nich aromatycznych sosów – kawałek nduji wystarczy dodać do marynaty i rozgnieść z przyprawami.

Nduja di Spilinga – co wyróżnia ten niezwykły produkt

Aromatyczna, bardzo wyrazista w smaku nduja di Spilinga to dodatek, który powstaje ze starannie wyselekcjonowanego mięsa i tłuszczu wieprzowego z dodatkiem papryczek, oliwy oraz soli. Specjalna konsystencja sprawia, że nduja di Spilinga doskonale nadaje się do smarowania – składa się z drobno mielonych, tłustych części i zblendowanych papryczek. Nduja di Spilinga nie zawiera konserwantów i sztucznych dodatków. Jest za to pasteryzowana, co przedłuża jej termin spożycia. Dopóki nduja di Spilinga nie jest otwarta, nie wymaga przechowywania w lodówce.

Kategorie produktu: Produkty włoskie, Włoskie wędliny, Nduja,
attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Inna marka
SKU: P8001561015849
Składniki: Nduja (92%) tłuszcz wieprzowy 42%, wieprzowina 30%, papryczka chili 25%, sól 3%), oliwa z oliwek 8%.
Gramatura: 200 g
Data ważności: nie mniej niż pół roku
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: szklany słoik
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura do 5 st. C.
Produkt importowany: Nie
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 532 kcal
Tłuszcz: 50 g
W tym tłuszcze nasycone: 23 g
Białko: 20 g
Sól: 2,2 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska Nduja Spilinga - Callipo Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie