24-27 października trwa INWENTARYZACJA. Twoje zakupy wyślemy po 28 października
Dla mamyDla mamy

Włoska passata z bazylią - Mutti

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

24-27 października trwa INWENTARYZACJA. Twoje zakupy wyślemy po 28 października

700 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Przecier pomidorowy z bazylią – idealny dodatek w Twojej kuchni

Ta passata pomidorowa z bazylią to istny przysmak przygotowany wprost w słonecznych Włoszech. Produkt ma naturalny skład, nie zawiera zbędnych dodatków. Za wyjątkowy smak odpowiadają wyłącznie rosnące w słońcu pomidory z dodatkiem całych liści świeżej bazylii. Przecier pomidorowy zamknięty jest w szklanej butelce o pojemności 700 g.

Zobacz, do czego przyda się passata pomidorowa z bazylią

Ten wyjątkowy przecier pomidorowy z bazylią może stanowić podstawę wielu dań, które przygotujesz w swojej kuchni. Produkt ten sprawdzi się na przykład do przygotowania sosów pomidorowych, zarówno w wersji mięsnej, jak i wegetariańskiej, wyłącznie z warzywnymi dodatkami. Passata pomidorowa z bazylią będzie idealna do przygotowania gęstej zupy pomidorowej. Dodatkowo stanowi idealną bazę do zalew stosowanych w zapiekankach czy pieczonych mięsach. Sprawdzi się też jako baza dipów i sosów do przystawek.

Przecier pomidorowy – co go wyróżnia?

Ten wyjątkowy przecier pomidorowy ma naturalny skład – bazuje na pomidorach ze słonecznych, włoskich upraw oraz świeżych listkach bazylii. Przecier pomidorowy z bazylią pochodzi ze starannie wyselekcjonowanego źródła, włoskiej firmy Mutti. Jest gęsty i aromatyczny. Mutti passata di pomodoro al basilico nie zawiera kwasku cytrynowego i konserwantów.

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Mutti
SKU: P8005110191015
Składniki: pomidory 99%, sól, bazylia 0,1%, ekstrakt z bazylii.
Gramatura: 700 g
Data ważności: nie mniej niż pół roku
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: szklana butelka
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura do 5 st. C.
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 36 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
W tym tłuszcze nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 5,1 g
W tym cukry: 4,5 g
Białko: 1,6 g
Sól: 0,50 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska passata z bazylią - Mutti Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Passata pomidorowa, pulpa i przecier - poznaj różnice
    Passata pomidorowa, pulpa i przecier - poznaj różnice

    Pomidory to jedna z najchętniej jedzonych roślin na całym świecie. Cały czas mamy dylemat, czy zaliczyć je do warzyw, czy owoców, bez względu jednak na to, pomidory i przetwory z nich przygotowywane są czymś, bez czego nie wyobrażamy sobie naszej kuchni. Pachnące latem, mięsiste i słodkawe, a do tego o bardzo szerokim zastosowaniu. Chętnie jemy zarówno na świeżo, jako część sałatki, kanapki, czy przystawki, ale chyba jeszcze częściej wykorzystujemy przetwory robione z pomidorów. W naszych warunkach najlepsze pomidory to te zbierane późnym latem, zimą z kolei trudno jest kupić takie, które faktycznie mają w sobie prawdziwy smak i aromat, i wtedy ratuje nas przecier, pulpa albo pomidorowa passata. Czym się różnią? Poniżej wyjaśniamy i zachęcamy do częstego eksperymentowania z nimi w Twojej kuchni!

    Czytaj więcej