Czarny tydzień!Czarny tydzień!

Włoska mąka na pizze Farina d"America - Molino Spadoni

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
1000 g

Produkt wyprzedany

Pozostaw swój e-mail. Powiadomimy Cię, gdy produkt wróci do sprzedaży.

Twój adres e-mail:
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Farina d'Amerina włoskiej marki Molino Spadoni. Mąka przeznaczona specjalnie do pieczenia pizzy. Mąka typu 1. 

Manitoba to mąka dedykowana do grubszych ciast, czyli pizzy w tak zwanym stylu amerykańskim. 

Maką o 13,5 procentowej zawartości białka, czyli glutenu. 

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Molino Spadoni
SKU: p8002213010601
Gramatura: 1000 g
Data ważności: nie mniej niż pół roku
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: torebka
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura pokojowa
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska mąka na pizze Farina d"America - Molino Spadoni Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie