Migdałowe ciasteczka Cantuccini - Sapori
Zyskaj więcej!
Kupując ten produkt zyskujesz w programie lojalnościowymSzybka dostawa!
Wybierz metodę dostawy INPOST Paczkomaty 24/7 - Paczka w Weekend, a Twoje zamówienie zostanie dostarczone w sobotę.
Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!Produkt wyprzedany
Pozostaw swój e-mail. Powiadomimy Cię, gdy produkt wróci do sprzedaży.
Opis
Migdałowe ciasteczka Cantuccini - Sapori
Migdałowe ciasteczka Cantuccini od Sapori to włoskie, tradycyjnie wypiekane w Toskanii, chrupiące ciastka o charakterystycznej formie podłużnych batoników. Przygotowywane są z mąki, cukru, jajek, migdałów i proszku do pieczenia, a ich charakterystyczną cechą jest to, że są wypiekane dwukrotnie, co nadaje im chrupiącą konsystencję i długi termin przydatności do spożycia. Po pierwszym pieczeniu ciastka kroi się na podłużne kawałki, a następnie poddaje się je ponownemu pieczeniu, co sprawia, że stają się wyjątkowo chrupiące i doskonale nadają się do maczania w kawie, deserowym winie (vin santo) lub innych napojach. Oryginalny produkt włoski. Masa netto: 250 g.
Szczegóły
Informacje | |
---|---|
Marka: | Inna marka |
SKU: | P8002590055394 |
Gramatura: | 250 g |
Data ważności: | nie mniej niż 9 miesięcy |
Tylko naturalne składniki: | Tak |
Zagęszczacze i konserwanty: | Nie |
Opakowanie: | torebka |
Produkt importowany: | Tak |
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: | Nie |
Zakupy hurtowe
Dostawa
Koszty dostawy — Polska
Forma dostawy | Koszt dostawy przy płatności z góry | Koszt dostawy za pobraniem | Darmowa dostawa |
---|---|---|---|
InPost Paczkomaty 24/7 | 9,99 | - | od 200 |
Kurier UPS | 17,99 | 22,99 | od 200 |
Kurier GLS | 16,99 | 21,99 | od 200 |
Koszty dostawy — Europa
Kraj dostawy | Koszt dostawy | Darmowa dostawa |
---|---|---|
Unia Europejska Kurier UPS |
Od 99 | brak darmowej dostawy |
UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.
Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.