Masa cukrowa Masa cukrowa Pasta Di Zucchero Pop Bianco Candido 250g - Modecor

Dostępność:
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Wybierz metodę dostawy INPOST Paczkomaty 24/7 - Paczka w Weekend, a Twoje zamówienie zostanie dostarczone w sobotę.

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!

Produkt wyprzedany

Pozostaw swój e-mail. Powiadomimy Cię, gdy produkt wróci do sprzedaży.

Twój adres e-mail:
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
description

Opis

Masa cukrowa Pasta Di Zucchero Pop Bianco Candido od Modecor to klasyczna, biała masa cukrowa o szerokim zastosowaniu w dekoracji wypieków. Biały kolor jest uniwersalnym wyborem do dekoracji na każdą okazję, a zwłaszcza na wesela, komunie, rocznice oraz inne uroczystości, gdzie elegancja i czystość stylu są priorytetem. Masa cukrowa Bianco Candido idealnie nadaje się do pokrycia tortów, tworzenia dekoracji takich jak kwiaty, koronki, figurki oraz innych precyzyjnych ozdób. Masa cukrowa Modecor charakteryzuje się doskonałą elastycznością, co ułatwia jej formowanie i modelowanie. Dzięki temu można z niej tworzyć nawet najbardziej skomplikowane dekoracje bez ryzyka pękania. Produkt ten jest łatwy w użyciu zarówno dla profesjonalistów, jak i amatorów, którzy pragną nadać swoim wypiekom profesjonalny wygląd. Pasta Di Zucchero Pop Bianco Candido jest w pełni jadalna i bezpieczna do spożycia. Opakowanie o wadze 250g to optymalna ilość do wykonania licznych dekoracji, a wysoka jakość gwarantuje, że ozdoby będą wyglądały estetycznie i zachwycą gości. Produkt ten to nieodzowny element w każdej pracowni cukierniczej, jak i domowej kuchni, szczególnie dla osób ceniących sobie precyzyjne i eleganckie dekoracje. Składniki: cukier (74%), syrop glukozowy, oleje roślinne i tłuszcze (palmowy, słonecznikowy, illipe), syrop z cukru inwertowanego, stabilizator: syrop sorbitolowy (E420ii), woda, substancja utrzymująca wilgotność: glicerol (E422), środek zagęszczający: guma ksantanowa (E415), emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), aromat, środek konserwujący: sorbinia potasu (E202), przeciwutleniacz:kwas askorbinowy (E300). Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów oraz soi. masa netto: 250g Wartości odżywcze w 100 g: Energia 1704 kj/ 407 kcal Tłuszcz 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,5 g Węglowodany 87 g w tym cukry 82 g Białko 0 g Sól 0,04 g Kraj pochodzenia: Włochy Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych Data ważności:
Kategorie produktu: Produkty włoskie,
attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Inna marka
SKU: P8019447292383
Tylko naturalne składniki: Nie
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Masa cukrowa Masa cukrowa Pasta Di Zucchero Pop Bianco Candido 250g - Modecor Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie