Makaron Specialita Trofie - Barilla
Zyskaj więcej!
Kupując ten produkt zyskujesz w programie lojalnościowymSzybka dostawa!
Produkt wyprzedany
Pozostaw swój e-mail. Powiadomimy Cię, gdy produkt wróci do sprzedaży.
Opis
Makaron Specialita Trofie - Barilla
Wyjątkowy makaron Specialita Trofie marki Barilla wyróżnia się oryginalnym kształtem, przez co przypomina dwa splecione ze sobą sznurki. Dzięki idealnej strukturze makaron świetnie utrzymuje sosy oraz przyprawy, co wpływa na smak potrawy. Specialita Trofie zgrany duet stworzy z każdym rodzajem pesto np. bazyliowym, czy z suszonych pomidorów. Najlepiej smakuje, kiedy ugotowany jest al dente. Makaron Specialita Trofie to oryginalny produkt włoski, wywodzący się z regionu Liguria. Masa netto: 500 g.
Szczegóły
Informacje | |
---|---|
Marka: | Barilla |
SKU: | P8076809532945 |
Składniki: | mąka z pszenicy durum, woda. |
Gramatura: | 500 g |
Data ważności: | nie mniej niż 9 miesięcy |
Tylko naturalne składniki: | Nie |
Zagęszczacze i konserwanty: | Nie |
Opakowanie: | kartonik |
Sposób przechowywania: | temperatura pokojowa |
Sposób przechowywania po otwarciu: | temperatura pokojowa |
Produkt importowany: | Tak |
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: | Nie |
Tabela wartości odżywczych / 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 359 kcal |
Tłuszcz: | 2,0 g |
W tym tłuszcze nasycone: | 0,5 g |
Węglowodany: | 71,2 g |
W tym cukry: | 3,5 g |
Białko: | 12,5 g |
Sól: | 0,013 g |
Zakupy hurtowe
Dostawa
Koszty dostawy — Polska
Forma dostawy | Koszt dostawy przy płatności z góry | Koszt dostawy za pobraniem | Darmowa dostawa |
---|---|---|---|
InPost Paczkomaty 24/7 | 9,99 | - | od 200 |
Kurier UPS | 17,99 | 22,99 | od 200 |
Kurier GLS | 16,99 | 21,99 | od 200 |
Koszty dostawy — Europa
Kraj dostawy | Koszt dostawy | Darmowa dostawa |
---|---|---|
Unia Europejska Kurier UPS |
Od 99 | brak darmowej dostawy |
UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.
Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.