Włoska mąka pszenna na pizzę typ 00

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Twoje zamówienie wyślemy jutro.
1000 g

Produkt wyprzedany

Pozostaw swój e-mail. Powiadomimy Cię, gdy produkt wróci do sprzedaży.

Twój adres e-mail:
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
description

Opis

Mąka pszenna typ 00 włoska na pizzę - upiecz idealne włoskie danie!

Dostępna w sklepie internetowym mąka pszenna typ 00 włoska na pizzę jest produktem sprowadzanym w niewielkich partiach wprost z Włoch. Opiera się na prostych składnikach, jest bardzo drobno mielona - nie zawiera otrębów czy większych ziaren. Mąka na pizzę typ 00 to najczystsza i najbielsza ze wszystkich mąk. Zawiera najwięcej białka i najmniej substancji mineralnych. Ciasto z takiej mąki jeżeli jest odpowiednio przygotowane nie będzie wyrastać jak drożdżówka, ani nasiąkać sosem. Produkt dostępny jest w opakowaniach o wadze 1 kg.

Sprawdź inne zastosowania tego rodzaju mąki

Mąka pszenna typ 00 włoska na pizzę to produkt stworzony przede wszystkim z myślą o tym właśnie wypieku. Możesz jednak zastosować go również do innych wariacji na temat pizzy, zwłaszcza jeżeli zależy Ci na wypieku, który wyrasta inaczej niż standardowe ciasto drożdżowe. Dobrze sprawdzą się z tego powodu na przykład do pizzerinek.

Mąka pszenna typ 00 włoska na pizzę - co ją wyróżnia?

Mąka przystosowana do pieczenia pizzy powinna być odpowiednio drobna, a przy tym możliwie bogata w białko. W ten sposób gwarantuje ciastu idealne wyrastanie, a pizzy - doskonały smak. Mąka pszenna typ 00 włoska na pizzę jest importowana na zlecenie restauracji ze starannie wyselekcjonowanego źródła. Pochodzi wprost z Włoch, dlatego możesz mieć pewność, że stworzysz dzięki niej idealne ciasto w formie spodu na pizzę. Mąka została zamknięta w worku strunowym - nie zamoknie między użyciami, a Tobie będzie łatwo się do niej wielokrotnie dostać.

attributes

Szczegóły

Informacje
SKU: P5908252812936
Skład: mąka pszenna, zawiera gluten
Gramatura: 1000 g
Data ważności: nie mniej niż pół roku
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: torebka
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura pokojowa
Marka własna: Tak
Produkt importowany: Nie
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 340 kcal
Tłuszcz: 1 g
W tym tłuszcze nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 70,6 g
W tym cukry: 1,6 g
Białko: 12 g
Sól: 0,01 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska mąka pszenna na pizzę typ 00 Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Góralska pizza z oscypkiem i żurawiną - nasz przepis Schronisko Bukowina
    Góralska pizza z oscypkiem i żurawiną - nasz przepis Schronisko Bukowina

    Kto powiedział, że pizza musi być zawsze klasycznym włoskim daniem? W kuchni warto eksperymentować i zabawić się w poszukiwacza doskonałych smaków. Co powiesz na pizzę w iście góralskim stylu? Podejmij wyzwanie kulinarnej eksploracji i stwórz nowe, niezwykłe kombinacje smakowe. Łap przepis na naszą autorską, apetyczną pizzę góralską z oscypkiem i żurawiną!

    Czytaj więcej
  2. Mąka pełnoziarnista – właściwości, zastosowanie i korzyści zdrowotne
    Mąka pełnoziarnista – właściwości, zastosowanie i korzyści zdrowotne

    Mąka to składnik bez, którego ciężko wyobrazić sobie dania takie jak pizza, spaghetti, czy pierogi albo przysmaki w postaci świeżego pieczywa. To produkt, którego nie może zabraknąć w każdej kuchni. Zajadając się mącznymi potrawami, często nie zdajemy sobie sprawy, z jakiej mąki zostały przygotowane. Najczęściej tego typu specjały robione są z białej mąki pszennej, której lepiej unikać. Sięganie po zdrowe produkty może przynieść nam same korzyści, dlatego w dzisiejszym artykule uważnie przyjrzymy się właściwościom mąki pełnoziarnistej. Dlaczego warto wprowadzić ją do diety?

    Czytaj więcej