Sos do makaronu z suszonymi pomidorami i pistacjami - Tigullio
Zyskaj więcej!
Kupując ten produkt zyskujesz w programie lojalnościowymSzybka dostawa!
Opis
Tigullio Pomodori Secchi E Pistacchi - włoski sos bardzo podobny do majonezu z dodatkiem suszonych pomidorów i prażonych pistacji. Bez oleju palmowego w składzie. Słoiczek 190 gramów.
Szczegóły
| Informacje | |
|---|---|
| Marka: | Inna marka |
| SKU: | P8000050024645 |
| Składniki: | olej słonecznikowy, miazga pomidorowa (30,6%), suszone pomidory (8,1%), syrop glukozowy, półsuszone pomidory (6,8%), ziemniaki, sól, serwatka w proszku, błonnik roślinny, pistacja (1%), natka pietruszki, czosnek, koncentrat owocowo-warzywny (marchew, czarna porzeczka). regulator kwasowości. kwas cytrynowy. może zawierać śladowe ilości: innych orzechów i jaj. |
| Gramatura: | 180 g |
| Data ważności: | nie mniej niż 9 miesięcy |
| Tylko naturalne składniki: | Tak |
| Zagęszczacze i konserwanty: | Nie |
| Opakowanie: | szklany słoik |
| Sposób przechowywania: | temperatura pokojowa |
| Sposób przechowywania po otwarciu: | temperatura do 5 st. C. |
| Produkt importowany: | Tak |
| Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: | Nie |
| Tabela wartości odżywczych / 100g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 370 kcal |
| Tłuszcz: | 33 g |
| W tym tłuszcze nasycone: | 3,4 g |
| Węglowodany: | 15 g |
| W tym cukry: | 7,9 g |
| Białko: | 2,5 g |
| Sól: | 3,4 g |
Zakupy hurtowe
Dostawa
Koszty dostawy — Polska
| Forma dostawy | Koszt dostawy przy płatności z góry | Koszt dostawy za pobraniem | Darmowa dostawa |
|---|---|---|---|
| InPost Paczkomaty 24/7 | 9,99 | - | od 250 |
| Kurier UPS | 17,99 | 22,99 | od 250 |
| Kurier GLS | 16,99 | 21,99 | od 250 |
Koszty dostawy — Europa
| Kraj dostawy | Koszt dostawy | Darmowa dostawa |
|---|---|---|
|
Unia Europejska Kurier UPS |
Od 99 | brak darmowej dostawy |
UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.
Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.