Facebook Pixel

Korbacze (korboce) wędzone

  • Dostępność: Produkt całoroczny
  • Czas dostawy: Zamów w ciagu a wyślemy dziś. W piątek nie wysyłamy produktów potrzebujących lodówki.
15,20 zł/200 g
Gramatura: Ilość: Cena:
200 g
15,20 zł
Wartość zamówienia: 15,20 zł
Dodaj do koszyka
Więcej niż 2 składniki
Bez zagęszczaczy
i konserwantów
Tylko naturalne
składniki

Naturalne korbacze wędzone ze Schroniska Bukowina – rarytas wśród produktów mlecznych


Korbacze wędzone (inaczej: makaron lub warkocze serowe często kojarzone z oscypkami) - to 100% natury zamkniętej w opakowaniu. To korbacze, które zachwycają aromatem od razu po otworzeniu opakowania. Całkowicie naturalne, w swoim składzie zawierają tylko mleko krowie, sól i podpuszczkę. Serki górskie typu oscypek przygotowane są w formie długich, wędzonych sznurków. Ser korbacz jest zrobiony ręcznie i uwędzony tradycyjną metodą, dlatego każdy jego kawałek jest zupełnie wyjątkowy. Korbacz dostępny jest w trzech rodzajach opakowań: 200 g, 500 g i 1 kg. Pakowanie próżniowe wydłuża jego świeżość oraz sprawia, że zachowuje on sprężystą konsystencję.

Korbacze wędzone - warkocze - odkryj moc prawdziwego smaku


Przystawka z korbaczy wędzonych wprawi w zachwyt nawet najbardziej wymagających smakoszy. Możesz podać korbacz samodzielnie, w formie pojedynczych nitek albo fantazyjnie zawiniętych batów lub warkoczy. Pamiętaj jednak, że korbacz ser stanowi również doskonały dodatek do rozmaitych dań, zwłaszcza na zimno - na przykład sałatek, w którym podbije słoność. Co więcej, korbacz jest produktem idealnym na spotkania z przyjaciółmi, zwłaszcza gdy podasz go do takiego trunku jak regionalne piwo. W końcu korbacz ser to również świetny pomysł na nietypowy prezent dla fana tradycyjnych, związanych z terenami górskimi smaków.

Naturalne korbacze wędzone - rozkoszne dla podniebienia, cenne dla zdrowia


Starannie wyselekcjonowane produkty, z których przygotowywany jest korbacz, a także tradycyjny sposób przygotowania, przekładają się na wyjątkowy smak. Mleko pozyskiwane jest od krów wypasanych na czystych górskich terenach, dzięki czemu ma intensywny smak, piękny i głęboki kolor oraz niepowtarzalny zapach. Prócz niego korbacz składa się z soli i podpuszczki, bez aromatów i konserwantów. W smaku korbacz jest nieco mniej słony od oscypka, ma też bardziej miękką konsystencję, za to jest lekko ciągnący. To jeden z tych symboli kuchni góralskiej, które zawsze warto mieć pod ręką, czy to na okoliczność przyjęcia, czy przygotowania szybkiej przekąski dla domowników.

  • Data ważności: nie mniej niż 3 tygodnie
  • Konserwanty: Nie
  • Opakowanie: opakowanie próżniowe
  • Sposób przechowywania: lodówka
  • Sposób przechowywania po otwarciu: lodówka
  • Skład: mleko, podpuszczka, sól
Wartości odżywcze / 100 g
Wartość energetyczna: 371 kcal
Tłuszcz: 27 g
W tym tłuszcze nasycone: 19 g
Węglowodany: 2,7 g
W tym cukry: 1 g
Białko: 29 g
Sól: 1,5 g

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa

Unia Europejska

Kurier UPS

Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Korbacze (korboce) wędzone
Twoja ocena

Złóż zapytanie o wycenę hurtową produktu: Korbacze (korboce) wędzone