Czarny tydzień!Czarny tydzień!

Włoska oliwa łagodna - Il casolare

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
1000 ml
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
description

Opis

Włoska oliwa z oliwek marki Il Casolare. Oliwa w szklanej butelce, łagodna w smaku. Oliwa niefiltrowana, a przez to mętna. Dzięki ominięciu procesu filtracji oliwa zachowuje wszystkie cenne właściwości: bogactwo nienasyconych kwasów tłuszczowych i witamin. 

Oliwa Il Casolare to produkt importowany bezpośrednio z Włoch tak jak wszystkie nasze produkty włoskie. Oliwa używana jest w naszej restauracji i stanowi na przykład bazę do sosu aioli, czyli włoskiego majonezu czosnkowego. 

Oliwa Il Casolare ma opakowanie o pojemności 1 litra. Oryginalnie zamknięta korkiem, a dodatkowo dołączone jest drugie zamknięcie - sprężynowe. Oliwa klasy extra vergine - tłoczona z oliwek metodami mechanicznymi.  

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: IL CASOLARE
SKU: P8007153008060
Składniki: oliwa z oliwek 100%
Gramatura: 1000 ml
Data ważności: nie mniej niż pół roku
Tylko naturalne składniki: Nie
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: szklana butelka
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura pokojowa
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska oliwa łagodna - Il casolare Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Zupa Minestrone - tradycyjna włoska zupa warzywna
    Zupa Minestrone - tradycyjna włoska zupa warzywna

    Włoska kuchnia to prawdziwa skarbnica smaków i aromatów, która ma o wiele więcej do zaoferowania niż tylko pizzę, czy spaghetti. Częścią kulinarnego dziedzictwa Włoch jest również warzywna zupa Minestrone, będąca niezwykłą ucztą dla zmysłów i podniebienia. Chcesz, aby smak tej doskonałej tradycyjnej potrawy przeniósł Cię do malowniczych uliczek i słonecznych włoskich winnic? W tym wpisie blogowym zgłębimy sekrety tego kulinarnego majstersztyku, odkryjemy jego pochodzenie i pokażemy, jak wyczarować go w swojej własnej kuchni.

    Czytaj więcej
  2. Rodzaje włoskiego pieczywa - czym wyróżniają się włoski chleb i bułki?
    Rodzaje włoskiego pieczywa - czym wyróżniają się włoski chleb i bułki?

    Włoskie pieczywo jest niezwykle zróżnicowane i bogate w smaku, cechuje się różnorodną teksturą i wyglądem. Obok makaronów i pizzy stanowi bardzo istotny element włoskiej kuchni opartej w dużej mierze na produktach mącznych. Dziś różne rodzaje włoskich wypieków, głównie z mąki pszennej, są popularne na całym świecie, świetnie sprawdzając się zarówno jako przystawka, jak i element śniadania czy kolacji. Dzięki łatwemu dostępowi do włoskiej mąki możesz wypróbować pieczenie chlebowych wyrobów w swoim domu i zajadać się jeszcze ciepłym, włoskim pieczywem. Włosi cenią sobie codzienne, świeże pieczywo i przykładają do jego wyrobu bardzo dużo uwagi. Każdy region szczyci się swoim sztandarowym rodzajem chleba. 

    Czytaj więcej
  3. Focaccia co to jest? Sprawdź przepis
    Focaccia co to jest? Sprawdź przepis

    Potrawy kuchni włoskiej słyną z niepowtarzalnego smaku oraz prostoty. Dania są szybkie i łatwe w przygotowaniu, a przy tym smakują naprawdę obłędnie. Włoskie specjały cechują się również różnorodnością - do ich przygotowania często używa się świeżych składników dostępnych w danej okolicy, o danej porze roku. Jednym z najstarszych włoskich przysmaków jest focaccia, której nazwa wywodzi się od łacińskiego słowa focaccio, oznaczającego ognisko domowe. Już w dawnych czasach focaccia gromadziła całą rodzinę wokół domowego paleniska podczas procesu jej wypiekania. 

    W naszym artykule podpowiadamy, jak w domowym zaciszu przygotować pyszny włoski chlebek.

    Czytaj więcej
  4. Jak zrobić domowy makaron? Przepis na najlepszy makaron
    Jak zrobić domowy makaron? Przepis na najlepszy makaron

    Makaron domowy, robiony tradycyjnie bazując na sprawdzonych składnikach, to kwintesencja polskiej kuchni. Każdy, kto choć raz spróbował klusek własnej roboty, wie, że warto poświęcić chwilę czasu, by cieszyć się prawdziwie pysznym i unikalnym smakiem. To niesamowite, ale jeśli skorzystamy z dobrego przepisu na makaron domowy, otrzymamy cudowne, sprężyste i jędrne kluseczki, które będziemy chcieli zjeść, zanim zdążymy podać je z zupą lub sosem. Obawiasz się, że to trudne? Nic z tych rzeczy!

    Czytaj więcej