Czarny tydzień!Czarny tydzień!

Włoskie paluchy Grissini Torinesi - Mulino Bianco

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Opłać zamówienie w ciagu , a wyślemy je jeszcze dzisiaj!
280 g

Produkt wyprzedany

Pozostaw swój e-mail. Powiadomimy Cię, gdy produkt wróci do sprzedaży.

Twój adres e-mail:
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

 

Chrupiące paluszki Grissini Torinesi

Smaczne, wyjątkowe w smaku Grissini Torinesi to tradycyjne włoskie paluszki marki Mulino Bianco. Chrupiące paluszki Torinesi wytwarzane są według tradycyjnej receptury, co wpływa na ich doskonały smak. Co istotne, paluszki Grissini Torinesi nie zawierają oleju palmowego, dosładzaczy czy barwników i aromatów. Mają bardzo prosty skład. Grissini Torinesi znajdziesz w opakowaniu kartonowym, które chroni je przed połamaniem. Paluszki Grissini Torinesi są dostępne w ilości 280 gramów na jeden karton.

Zobacz, gdzie wykorzystać Grissini Torinesi

Te wyśmienite paluszki Grissini Torinesi to świetna przekąska sama w sobie. Z zasady Grissini Torinesi są bardzo kruche, idealne do zjedzenia w porze lunchu. Dodatkowo chrupiące paluszki Grissini możesz podać również jako przekąskę do rozmaitych dipów i sosów na zimno. Dodatkowo są to idealne paluszki do sałatek i przekąsek.

Poznaj bliżej paluszki Grissini Torinesi

Paluszki Grissini Torinesi to produkt doskonałej jakości, z bardzo czytelną oraz krótką etykietą dotyczącą składu. W nim znajdziesz wyłącznie mąkę pszenną typ 00 połączoną ze słodem jęczmiennym i kukurydzianym, olejem słonecznikowym, semoliną, drożdżami i solą. Grissini Torinesi to produkt wolny od konserwantów, barwników, a także oleju palmowego czy syropu glukozowo-fruktozowego.

Kategorie produktu: Produkty włoskie, Słodkości, Antipasti,
attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Mulino Bianco
SKU: P8076809525039
Składniki: maka zpszenicy miękkiej typ "00 98g", olej słonecznikowy 6,6g, ekstrakt słodu jęczmiennego i kukurydzianego, sól, kasza manna z pszenicy durum, drożdże
Gramatura: 280 g
Data ważności: nie mniej niż 3 miesiące
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: -
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura pokojowa
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 412 kcal
Tłuszcz: 8,3 g
W tym tłuszcze nasycone: 1 g
Węglowodany: 71,7 g
W tym cukry: 4,5 g
Białko: 10 g
Sól: 1,875 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoskie paluchy Grissini Torinesi - Mulino Bianco Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Włoskie przystawki i przekąski - co kupić i jak przygotować antipasti?
    Włoskie przystawki i przekąski - co kupić i jak przygotować antipasti?

    Podczas wystawnej kolacji w menu oprócz niezbędnych pozycji znajdziemy również przystawkę. To element, którego nie może zabraknąć przed daniem głównym. Dlaczego przystawka odgrywa tak ważną rolę w każdym menu? Jej zadaniem jest wyostrzenie zmysłu smaku i wzmożenie apetytu. Nie może być zbyt sycąca, dlatego warto mieć na uwadzę, by podać jej odpowiednią ilość. Małe przekąski sprawdzą się na każdą imprezę, ale też i wtedy, gdy odwiedzą nas niespodziewani goście. 

    Czytaj więcej