Włoska polenta Instantanea - Divella

Dostępność: Produkt całoroczny
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Twoje zamówienie wyślemy jutro.
500 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Polenta włoskie marki Divella. Polenta to inaczej kaszka kukurydziana, którą Włosi podają jako danie główne, albo jako dodatek do dań głównych. Polenta typu instant, błyskawiczna - wymaga tylko dwóch minut gotowania. 

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Divella
SKU: P8005121218404
Składniki: mąka 100%
Gramatura: 500 g
Data ważności: nie mniej niż 9 miesięcy
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: torebka
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura pokojowa
Produkt importowany: Tak
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Nie
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 352 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
W tym tłuszcze nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 77,4 g
W tym cukry: 0,8 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,0002 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Włoska polenta Instantanea - Divella Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Polenta - czym jest i jak ją podawać? Kukurydziany włoski przysmak
    Polenta - czym jest i jak ją podawać? Kukurydziany włoski przysmak

    Polenta, znana również jako kasza kukurydziana, to jedna z najbardziej znanych potraw, która od wieków cieszy się popularnością na stołach, szczególnie w regionach północnych Włoch. Mimo swojej prostoty jest to danie o niezwykłym bogactwie smaków i aromatów, które potrafią zachwycić nawet najbardziej wymagających smakoszy. W artykule poznasz sprawdzony przepis na polentę oraz dodatki, które doskonale podkreślają jej smak.

    Czytaj więcej