Dla mamyDla mamy

Chleb z samych ziaren bez mąki

Dostępność: Produkt sezonowy
Zapytaj o ten produkt
loader
shipment

Szybka dostawa!

Twoje zamówienie wyślemy w poniedziałek. W piątki nie wysyłamy produktów wypiekanych.
400 g
Potrzebujesz większej ilości produktu? Zakupy hurtowe
Tylko naturalne składniki Tylko naturalne składniki
description

Opis

Chleb z samych ziaren bez mąki – rarytas wśród wypieków

Chleb z samych ziaren bez mąki  to coś więcej niż zwykły chleb. To wypiek, który zachwyca aromatem od razu po wyjęciu z foremki. Większość składu to płatki owsiane, słonecznik i siemię lniane. Całość łączona jest z olejem słonecznikowym tłoczonym na zimno oraz odrobiną miodu. Do mieszanki trafia jeszcze łuskana dynia i płatki żytnie, które zapewniają teksturę pieczywa i chronią je przed kruszeniem. 

Chleb z samych ziaren bez mąki – odkryj moc smaku

  • W składzie są tylko płatki owsiane, słonecznik, siemię lniane, olej słonecznikowy, miód, płatki żytnie, dynia, błonnik.
  • Nie zawiera żadnych ulepszaczy, barwników, konserwantów, ani nawet drożdży.
  • Produkt pochodzi z najlepszej jakości produktów, dzięki czemu ma intensywny smak, piękny i głęboki kolor oraz niepowtarzalny zapach.
  • Gotowy do spożycia od razu po wyjęciu z foremki.

Chleb z samych ziaren bez mąki – rozkoszny dla podniebienia

 

Kanapka z chleba z samych ziaren bez mąki to idealna pozycja na każde domowe śniadanie. Chleb z ziaren może stanowić zamiennik tradycyjnego chleba wypiekanego na bazie mąki. 

UWAGA: Ten produkt może zawierać gluten, ponieważ produkcja chleba z samych ziaren i chlebów z mąką odbywa się w tym samym pomieszczeniu.

attributes

Szczegóły

Informacje
Marka: Schronisko Bukowina
SKU: P5908252811267
Podmiot wprowadzający produkt na rynek: Schronisko Bukowina - Tatry Wysokie Łukasz Zadylak Spółka Komandytowo-Akcyjna z siedzibą w Bukowinie Tatrzańskiej, ul. T. Kościuszki 94, 34-530 Bukowina Tatrzańska
Składniki: płatki owsiane, słonecznik i siemię lniane, olej słonecznikowy tłoczony na zimno, miód, łuskana dynia, płatki żytnie
Gramatura: 400 g
Data ważności: 7 dni
Tylko naturalne składniki: Tak
Zagęszczacze i konserwanty: Nie
Opakowanie: torebka
Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
Sposób przechowywania po otwarciu: temperatura pokojowa
Produkt importowany: Nie
Blokada wysyłki przed weekendem/świętem: Tak
Tabela wartości odżywczych / 100g
Wartość energetyczna: 347 kcal
Tłuszcz: 16,7 g
W tym tłuszcze nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 34,8 g
W tym cukry: 2,2 g
Białko: 11,7 g
wholesale

Zakupy hurtowe

Złóż zapytanie o cene hurtową produktu Chleb z samych ziaren bez mąki Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu w niższej cenie skontaktuj się z nami poprzez poniszy formularz.
* Pole obowiązkowe
shipment

Dostawa

Koszty dostawy — Polska

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy za pobraniem Darmowa dostawa
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - od 200
Kurier UPS 17,99 22,99 od 200
Kurier GLS 16,99 21,99 od 200

Koszty dostawy — Europa

Kraj dostawy Koszt dostawy Darmowa dostawa
Unia Europejska
Kurier UPS
Od 99 brak darmowej dostawy
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce i chleba.

Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 13:00, to wyślemy je w poniedziałek.

product-reviews

Opinie

Szczególnie polecamy

Pokaż wszystkie

Powiązane wpisy

  1. Rodzaje chleba: najpopularniejsze, a najzdrowsze pieczywo?
    Rodzaje chleba: najpopularniejsze, a najzdrowsze pieczywo?

    Wybór odpowiedniego rodzaju chleba to klucz do zdrowej i zrównoważonej diety. W dzisiejszych czasach mamy do dyspozycji wiele rodzajów pieczywa, od tradycyjnych bochenków pszennych chleba po nowoczesne wersje bezglutenowe i ketogeniczne. Przyjrzyjmy się najpopularniejszym rodzajom pieczywa, aby zrozumieć, jakie mają właściwości i który z nich będzie najzdrowszym wyborem dla osób przebywających na diecie.

    Czytaj więcej