window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() {dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('set', {'currency': 'PLN'}); gtag('set', {'link_attribution': true}); gtag('set', {'anonymize_ip': false}); gtag('set', {'allow_ad_personalization_signals': true}); gtag('config', 'UA-114195288-1'); //Second tag id gtag('config', 'UA-114195288-4'); !function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '540500750323144'); fbq('track', "PageView"); (function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NS4RX3L');

Przetwory z warzyw i grzybów

Nie możemy odnaleźć pasujących produktów do zaznaczenia.
function registerWidget (w, token) { w['_ekomiWidgetsServerUrl'] = 'https://widgets.ekomi.com'; w['_customerId'] = 151182; if (w['_language'] == undefined) { w['_language'] = new Array(); } w['_language'][token] = 'auto'; if(typeof(w['_ekomiWidgetTokens']) !== 'undefined'){ w['_ekomiWidgetTokens'][w['_ekomiWidgetTokens'].length] = token; } else { w['_ekomiWidgetTokens'] = new Array(token); } if(typeof(ekomiWidgetJs) == 'undefined') { ekomiWidgetJs = true; var scr = document.createElement('script');scr.src = 'https://sw-assets.ekomiapps.de/static_resources/widget.js'; var head = document.getElementsByTagName('head')[0];head.appendChild(scr); } else {if (typeof ekomiWidgetMain != 'undefined') {ekomiWidgetMain('ajax', token);}} return true; } (function (w) { var token = 'sf151182635254b2a2b96'; var k = document.getElementsByClassName('ekomi-widget-' + token); for(var x=0;x < k.length;x++){ registerWidget(w,token); } })(window);

Przetwory z warzyw i grzybów

W tej kategorii przygotowaliśmy dla Ciebie przetwory z warzyw oraz przetwory z grzybów. Sezon na świeże warzywa jest dosyć krótki, dlatego w naszej domowej spiżarni przygotowujemy z najlepszej jakości warzyw różnego rodzaju przetwory. Dzięki nim na długie miesiące zamykamy w szkle smak lata. Nasze warzywa zbieramy w najczystszych rejonach Polski, a w trosce o Was korzystamy tylko z własnych, tradycyjnych i sprawdzonych receptur.

Nasz najlepszy sposób na warzywa na zimę – przetwory. W przygotowywanych przez nas słoikach zamykamy nie tylko wyjątkowy smak, ale również wartości odżywcze. Według własnych receptur kisimy kapustę oraz ogórki z naszego ogródka. Podczas leśnych letnio-jesiennych spacerów zbieramy grzyby, które później suszymy na słońcu lub przygotowujemy grzyby marynowane ze starannie wyselekcjonowanych okazów.

Oprócz naszych polskich produktów, znajdziesz w tej kategorii również przetwory z warzyw, które sprowadzamy dla Was specjalnie z Włoch. Znajdziesz wśród nich przetwory z pomidorów, a także najlepszej jakości włoskie oliwki w zalewie.

Przetwory z warzyw na zimę – domowe, sprawdzone receptury

Nie od dziś wiadomo, że warzywa to obowiązkowy element zdrowej diety. Latem bardzo łatwo o świeże produkty, których dostarcza natura. Z myślą o sezonie jesienno-zimowym w Schronisku Bukowina tworzymy przetwory warzywne. Rodzaje produktów i smaki, które znajdziesz w naszej ofercie, pozwolą Ci na przygotowanie wielu tradycyjnych, polskich dań. Dobrze wiemy, jak ważna jest jakość produktów, z których przygotowywane są potrawy, dlatego korzystamy ze sprawdzonych, tradycyjnych, rodzinnych receptur. Do zalew używamy wyłącznie naturalnych składników – nie znajdziesz w nich wspomagaczy smaku, barwników ani sztucznych konserwantów.

W Schronisku Bukowina dużą wagę kładziemy na polskość i tradycję. Z tego powodu przygotowując nasze przetwory z warzyw, korzystamy wyłącznie z polskich produktów, których dostarczają nam lokalni rolnicy. Otrzymaliśmy wiele nagród, które potwierdzają jakość naszych wyrobów i jesteśmy z tego bardzo dumni.

Warzywa, grzyby – przetwory ze Schroniska Bukowina

Przetwory z warzyw to nieodłączny element na polskich stołach. Trudno sobie wyobrazić Wigilię bez kiszonej kapusty z grzybami, pierogów z kapustą i grzybami czy podgrzybków marynowanych w zalewie octowej. Podczas świątecznych, rodzinnych spotkań na naszych stołach często gości król polskich potraw – tradycyjny bigos. Do jego przygotowania użyj naszej kiszonej kapusty z dodatkiem marchewki, a dzięki pachnącym, suszonym, aromatycznym grzybom, zyskasz niezwykły, bogaty smak potrawy. Obok talerza wędlin i grzybków w marynacie, postaw na półmisku kiszone ogórki – tradycyjne lub lekko ostre z dodatkiem chili. Dodatek ostrej przyprawy nada charakteru i wyrazistości potrawom.

Nie obawiaj się o bezpieczeństwo produktów, które serwujemy w Schronisku Bukowina. Przetwory z grzybów, które znajdziesz u nas, są całkowicie bezpieczne. Wszystkie grzyby, których używamy do przygotowywania przetworów, zanim trafią do słoików i do kuchni Schroniska Bukowina, są sprawdzane przez atestowanego grzyboznawcę. W naszej kuchni używamy dokładnie tych samych przetworów i dajemy Ci 100% pewności, że nasze produkty są bezpieczne.

gtag( 'event', 'view_item_list', {"items":[]} ); dataLayer.push({"remarketing_event":"view_item_list","value":0,"items":[],"ecommerce":{"currencyCode":"PLN","impressions":[],"items":[]},"ga4_event":"view_item_list"});